Transatlantische Cruise aanbiedingen

Interesse in een Transatlantische cruise? Bekijk hieronder de 3 scherpste Transatlantische cruise aanbiedingen van het internetMega voordelig! 18-daagse cruise van Savona naar Rio de Janeiro nu al v/a €1199

vinkjeInclusief vluchten, transfer en excursie
vinkjeO.a. Casablanca en Salvador

Bekijk deze aanbieding >


Heerlijke 19-daagse cruise van Italië naar Abu Dhabi slechts €1199

vinkjeInclusief vluchten, transfers en hotel
vinkjeO.a. Heraklion en Oman

Bekijk deze aanbieding >


Top deal! 15-daagse cruise van Barcelona naar Orlando v/a slechts €947

vinkjeInclusief vluchten
vinkjeO.a. San Juan en Tenerife

Bekijk deze aanbieding >

 

Transatlantische cruise boeken?

Geen betere manier om te onthaasten dan een Transatlantische cruise. Met niets dan water aan de horizon en een heldere sterrenhemel geniet u van het luxe cruiseleven. Tijdens een Transatlantische cruise meert u aan in verschillende havens, landen en zelfs continenten. Waan u een echte zeevaarder!

Tweemaal per jaar
Een Transatlantische cruise staat voor de oversteek vanuit Europa naar Noord-, Midden- en Zuid-Amerika of andersom. In het najaar zetten de cruiseschepen koers naar Amerika en blijven daar om te overwinteren. In het voorjaar maken de schepen wederom de Transatlantische oversteek en varen gedurende de zomer in Europa.

Zeeën van tijd
Tijdens uw dagen op zee hoeft u zich geen moment te vervelen. Lees uw favoriete boek, ontspan in de spa of woon een spetterende theatershow bij. De mogelijkheden om uw dagen te vullen zijn eindeloos.
De diverse bestemmingen en het leven aan boord maken een Transatlantische cruise tot een fantastische beleving. Maak kennis met deze luxe manier van reizen.