Riviercruise aanbiedingen

Interesse in een Riviercruise? Bekijk hieronder de 3 scherpste Riviercruise aanbiedingen van het internet7-daagse Kerstcruise Rijn & Moezel voor slechts €400

vinkjeVerblijf o.b.v. volpension
vinkjeBezoek o.a. Düsseldorf en Cochem

Bekijk deze aanbieding >


3-daagse Kerstshoppingcruise over de prachtige Rijn op basis van halfpension slechts €89

vinkjeAbsoluut nergens voordeliger
vinkjeO.a. Düsseldorf en Keulen

Bekijk deze aanbieding >


Laatste plaatsen! 3-daagse Kerstshoppingcruise Antwerpen voor slechts €79

vinkjeCruise op basis van halfpension
vinkjeAbsoluut nergens voordeliger

Bekijk deze aanbieding >

 

Riviercruise boeken?

De wateren in Europa vormen een prachtig decor voor riviercruises. Niet verwonderlijk dus dat deze manier van reizen steeds populairder wordt. U heeft de keuze uit veel verschillende soorten riviercruises. Zo kunt u altijd een passend aanbod vinden.

Varen in eigen land

Nederland is waterland bij uitstek met onder meer het IJsselmeer, de Friese wateren, de IJssel en de Rijn. Een riviercruise vormt een heerlijke manier om een rondje Nederland te maken en authentieke Hollandse steden te bezoeken.

Rijn, Moezel & Donau

De riviercruises over de Rijn, de Moezel en de wonderschone Donau zijn erg geliefd.  Allereerst vanwege het landschap, maar ook vanwege prachtige plaatsen en steden zoals Cochem, Boppard, Rüdesheim, Boedapest en Wenen.

Europese wateren

Ook minder voor de hand liggende rivieren zoals de Franse Rhône en Seine of de Wolga in Rusland vormen aantrekkelijke bestemmingen voor een riviercruise. Weet u al wat uw favoriete bestemming is?