Minicruise aanbiedingen

Interesse in een Minicruise? Bekijk hieronder de 3 scherpste Minicruise aanbiedingen van het internetMegadeal! 6-daagse luxe Middellandse zee cruise voor slechts €398

vinkjeInclusief vluchten en transfers
vinkjeBezoek o.a. Barcelona en Rome

Bekijk deze aanbieding >


6-daagse Middellandse zee cruise voor slechts €393

vinkjeInclusief vluchten, hotelovernachting en transfer
vinkjeBezoek o.a. Corfu en Rome

Bekijk deze aanbieding >


Uniek! 3-daagse minicruise Kopenhagen, Lübeck en Bremen voor maar €159

vinkjeVerblijf o.b.v. halfpension
vinkjeInclusief busreis

Bekijk deze aanbieding >

Minicruise boeken?

Bent u benieuwd naar een cruisevakantie? Proef van cruises met een minicruise. Een minicruise laat u tegen aantrekkelijke prijzen kennismaken met deze comfortabele manier van reizen en het leven aan boord. Waar wacht u nog op?

Hotel op het water
Minicruises zijn erop gericht om u in een kort tijdsbestek een volledige cruise-ervaring te bieden. U bezoekt een aantal havens, geniet van de faciliteiten aan boord en hoeft maar één keer uw koffers uit te pakken. Dat maakt cruisen niet alleen een comfortabele, maar ook een efficiënte manier van reizen.

Diverse vaarbestemmingen
U heeft de keuze uit diverse vaarroutes. Bezoek de fascinerende steden aan de Oostzee, geniet van het milde Middellandse Zeeklimaat of ga op ontdekkingsreis in West-Europa. Er zijn minicruises met vertrek en aankomst in Nederland of Duitsland en minicruises inclusief vliegreis.

Na het maken van een minicruise weet u zeker of een cruisevakantie bij uw wensen aansluit. Maak kennis met deze luxe manier van reizen en ontdek de mooiste plekjes. Heeft u interesse in een minicruise?