Cruise aanbiedingen Westelijke Middellandse Zee

Interesse in een Middellandse Zee cruise? Bekijk hieronder de 3 scherpste cruise aanbiedingen van het internet


Cruise topper! 8-daagse cruise Spanje, Frankrijk & Italië slechts €684

vinkjeInclusief vluchten en transfers
vinkjeVerblijf in een luxe balkonhut

Bekijk deze aanbieding >

Mega stunt! 8-daagse Westelijke Middellandse Zee cruise v/a slechts €554

vinkjeInclusief vluchten en transfers
vinkjeO.a. Sicilië en Malta

Bekijk deze aanbieding >


Wauw! 8-daagse luxe cruise Westelijke Middellandse zee v/a €449

vinkjeInclusief vluchten
vinkjeBezoek o.a. Mallorca en Rome

Bekijk deze aanbieding >

 

Westelijke Middellandse Zee cruise

Het westelijke Middellandse Zeegebied laat u kennis maken met een grote verscheidenheid aan sfeervolle steden. Een cruise westelijke Middellandse Zee zit volop cultuur, een aangenaam klimaat, de smaakvolle Mediterrane keuken. De heerlijke zandstranden maken uw cruisevakantie onvergetelijk. Of u nu met uw partner, gezin of vrienden op cruisevakantie gaat, een cruise westelijke Middellandse Zee biedt voor ieder wat wils.

‘La Dolce Vita’

Vergaap u aan de bouwwerken van Gaudì in Barcelona, flaneer aan de Côte d’Azur en ervaar ‘la dolce vita’ in Italië. De vele bezienswaardigheden in Rome maken van de ‘eeuwige stad’ een groot openluchtmuseum. Vanuit Livorno kunt u een bezoek brengen aan Pisa of Florence, de geboortestad van de Renaissance. Het sprookjesachtige Venetië heeft al vele harten gestolen. Kijk uw ogen uit in het mondaine Monaco of Cannes en maak kennis met de oudste stad van Frankrijk; Marseille. In onder meer Málaga, Cádiz en Valencia geniet u van het bruisende karakter van de Spaanse steden. Cultuurliefhebbers worden hier op hun wenken bediend.

Eilanden hoppen

Een mooie aanvulling op het vaarprogramma zijn de eilanden in de westelijke Middellandse Zee. Stuk voor stuk mooie cruisebestemmingen, waar het aangenaam vertoeven is. Ontspan op de stranden van Mallorca en snuif cultuur op in de hoofdstad Palma de Mallorca. Ibiza staat bekend als party eiland, maar heeft u nog véél meer te bieden. Laat u verrassen door het Malta en de bruisende stad La Valletta en aanschouw de schoonheid van Sardinië.

Westelijke Middellandse Zee cruises

Mediterraans genieten
Uw Middellandse Zeecruise is niet compleet zonder van de uitstekende keuken te hebben genoten, om over de wijnen nog maar te zwijgen. Geniet van verse visgerechten, Spaanse tapas en paella, Italiaanse pastas en de Franse ‘haute causine’.

Cruise aanbiedingen
Haar veelzijdigheid maakt de westelijke Middellandse Zee geliefd voor een cruisevakantie. Hebt u interesse in een cruise westelijke Middellandse Zee? Bekijk de aanbiedingen en laat u meevoeren naar de mooiste plekjes.

 

westelijke_Zeecruise