Cruise aanbiedingen Oostelijke Middellandse Zee

Interesse in een Oostelijke Middellandse Zee cruise? Bekijk hieronder de 3 scherpste cruise aanbiedingen van het internet8-daagse Oostelijke Middellandse zee cruise voor slechts €511

vinkjeInclusief vluchten
vinkjeBezoek o.a. Athene en Corfu

Bekijk deze aanbieding >


Cruise topper! 8-daagse Oostelijke Middellandse zee cruise v/a €481

vinkjeInclusief vluchten
vinkjeBezoek o.a. Bari en Athene

Bekijk deze aanbieding >


Super deal! 12-daagse volpension cruise Oostelijke
Middellandse zee v/a slechts  €779

vinkjeInclusief vluchten en transfers
vinkjeBezoek o.a. Athene & Cyprus

Bekijk deze aanbieding >

 

Oostelijke Middellandse Zee cruise

Hoogtepunten

Het Colosseum, het Forum Romanum en het Pantheon zijn slechts een paar voorbeelden van de vele bezienswaardigheden in Rome. En wat te denken van de Akropolis in Athene en de bakermat van de Olympische Spelen, Olympia. Stuk voor stuk hoogtepunten van uw cruisevakantie waarbij het lijkt alsof u een stap terug in de tijd doet. Kroatië wordt ook vaak in de vaarroute opgenomen. De authentieke kustlijn van dit land herbergt onder meer Dubrovnik, één van de parels van de Middellandse Zee, en de havenstad Split.

Griekse eilanden

Erg geliefd zijn de Oostelijke Middellandse Zee cruises naar de Griekse eilanden. Het is een ideale manier van reizen waarbij u van eiland naar eiland hopt. Proef de sfeer op Kreta, neem een kiekje van de witte huisjes op Santorini en verken het schilderachtige Mykonos. Het eiland Kos leent zich uitstekend om per fiets te ontdekken. Kortom, een cruise Griekse eilanden biedt eindeloos veel mogelijkheden.

Oostelijke Middellandse Zee Cruises

Oosterse sferen

Voor een combinatie met Oosterse sferen kiest u voor een cruise oostelijke Middellandse Zee waarbij Turkije wordt aangedaan. Wereldstad Istanbul biedt vele bezienswaardigheden, waaronder de Hagia Sophia, het Topkapipaleis en de Grote Bazaar, één van de grootste overdekte markten ter wereld. Ontspannen doet u in de badplaatsen Izmir en Kusadasi. Maak ook zeker tijd vrij om kennis te maken met Efeze. Een excursie naar de antieke stad is zeker de moeite waard.

Aanbiedingen
U heeft de keuze uit diverse vaarroutes in het oostelijke deel van de Middellandse Zee. Kies uw favoriet en geniet van een prachtige cruise boordevol hoogtepunten. Heeft u interesse in een cruise oostelijke Middellandse Zee? Bekijk dan nú de aanbiedingen en laat u meevoeren naar de mooiste plekjes.

 

Oostelijke Middellandse Zee