Cruise aanbiedingen Noord-Europa

Interesse in een cruise naar Noord-Europa? Bekijk hieronder de 3 scherpste cruise aanbiedingen van het internet8-daagse Noorse
fjorden cruise nu voor €699

vinkjeVertrek en aankomst Amsterdam/Rotterdam
vinkjeBezoek o.a. Eidfjord en Bergen

Bekijk deze aanbieding >


Wauw! 5-daagse minicruise
noorse fjorden slechts €299

vinkjeInclusief busreis
vinkjeBezoek o.a. Stavanger en Bergen

Bekijk deze aanbieding >


Tijdelijk afgeprijsd!  9-daagse volpension cruise Noorse Fjorden voor €769

vinkjeVertrek en aankomst Amsterdam/Rotterdam
vinkjeO.a. Flåm en Bergen

Bekijk deze aanbieding >

 

Noord-Europa cruises

Vertrek vanuit Nederland

Een cruise Noord-Europa heeft veelal vertrek en aankomst in Nederland. U scheept zich in in de haven van Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden en uw cruisevakantie gaat gelijk van start. Dat is nog eens comfortabel cruisen.

Wonderschoon Noorwegen

De Noorse fjorden behoren tot één van de mooiste cruisebestemmingen. Of u nu het Geirangerfjord, Hardangerfjord of het Sognefjord bezoekt, omringd door helderblauw water, groene bergketens, besneeuwde toppen en klaterende watervallen geniet u van een wonderschoon plaatje. Tijdens uw Noorse fjorden cruise legt het cruiseschip aan in sfeervolle steden en pittoreske havens zoals Oslo, Bergen en Flåm. Maar ook de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Europa, en de Lofoten eilanden vormen hoogtepunten.

Parels van de Oostzee

Altijd al eens kennis willen maken met de karaktervolle steden aan de Oostzee? Ontdek de pracht en praal van Sint-Petersburg met onder andere de Hermitage, bewonder de koopmanshuizen van Gamla Stan in Stockholm en verken het Finse Helsinki. Kopenhagen staat bekend om het beeld van de ‘Kleine Zeemeermin’ maar biedt meer dan dat. De Baltische Staten herbergen charmante steden als Riga en Tallinn.

Ongerepte natuur

Gletsjers, vulkanen, bergen en geisers, dat typeert het bijzondere landschap van IJsland. Ontdek het hippe Reykjavik en ontspan in de Blue Lagoon. Groenland bestaat uit prachtige fjorden en enorme ijsbergen. Wandelliefhebbers halen hier hun hart op.

Aanbiedingen

Een cruise Noord-Europa heeft u veel te bieden. De prachtige landschappen en sfeervolle aanleghavens maken dat u hier uw ogen uitkijkt. Heeft u interesse in een Noord-Europa cruise? Bekijk de cruise aanbiedingen en maak kennis dit bijzondere deel van Europa.

 

Noord_Europa