Aanbieders Blue Cruise

Interesse in een Blue Cruise? Bekijk onderstaand een selectie van de gerenommeerde reisorganisaties waarbij wij iedere dag de scherpste Blue Cruise aanbiedingen selecteren. Direct naar de beste Blue Cruise deals? Klik dan hier

corendon

Een super vakantie, maar niet teveel betalen? Corendon is bekend geworden als Turkije specialist, maar heeft een enorme groei gemaakt de laatste jaren en biedt op dit moment maar liefst 13 vakantie bestemmingen tegen een scherpe prijs/kwaliteitverhouding aan.
Cruisebestemmingen: Afrika, Middellandse Zee.

Corendon is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Ga naar de website

 

id-riva-tours

ID Riva Tours is specialist in het aanbieden van reizen naar Kroatië. Doordat de medewerkers een speciale band met het land hebben en de taal spreken kunnen zij u extra goed van dienst zijn met het vinden van uw perfecte cruise vakantie.
ID Riva Tours is cruise specialist op het gebied van blue cruises. Met een traditioneel zeilschip vaart u over de Adriatische zee en meert u iedere dag aan bij de toeristische
hoogtepunten die Kroatië u te bieden heeft. Tevens vaart u in een ongedwongen sfeer en heeft u vanuit uw hut gegarandeerd zeezicht.
Cruisebestemmingen: Kroatië.

ID Riva Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Ga naar de website

 

kras

Kras.nl is een onafhankelijk reisaanbieder en biedt al meer dan 90 jaar reizen aan. Door deze jarenlange ervaring kan Kras als geen ander inspelen op de wensen van de Nederlandse reiziger. Kras biedt volledig verzorgde cruisereizen aan over de hele wereld.
Cruisebestemmingen: Afrika, Antartica, Australië, Azië, Bahama’s, Canarische Eilanden, Caribbean, Dubai & Emiraten, Groot Brittanië, Middellandse Zee, Midden-Amerika, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Noord-Europa, Oceanië, Pacific, Scandinavië, West-Europa, Zuid-Amerika.

Kras is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Ga naar de website

 

tui

TUI, voorheen Arke, is een allround reisorganisatie die tevens ook beschikt over een eigen luchtvaartmaaschappij genaamd TUIfly. TUI heeft een wereldwijd cruise aanbod; van een cruise door de Verenigde Emiraten tot aan een cruise rondom de Middellandse Zee waarbij u een bezoekje brengt aan de populaire winkelstraat de Ramblas in Barcelona. Deze en ook andere bestemmingen zijn te vinden in het brede cruise assortiment.
Cruisebestemmingen: Caribbean, Dubai & Emiraten, Middellandse Zee, Midden-Amerika, Zuid Amerika.

TUI is aangesloten bij de ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.
Ga naar de website